Työpaikkailmoitus - Stadium

Bild

Asiakaspalvelija
Stadium OY

Customer service agent - asiakaspalvelija Stadiumin palvelukonttorille Norrköpingiin, Ruotsiin!

Stadiumin tehtävänä on innostaa asiakkaita aktiiviseen ja terveelliseen elämään. Tämän haluamme tehdä loistavan asiakaspalvelun keinoin. Teemme paljon töitä suhteessamme asiakkaisiimme ja vastataksemme asiakkaan odotuksiin ja ylittääksemme ne.

Sinun rooli
Customer Service Agent on tärkeässä roolissa asiakkaidemme ja myymälöidemme välisessä kommunikaatiossa ja tulee vastaamaan asiakkaidemme kysymyksiin laajalla skaalalla tehden samalla yhteistyötä Suomen maakonttorin ja nettikaupan kanssa. Tärkeimpänä tehtävänä on palvella asiakkaitamme puhelimen, sähköpostin sekä Facebookin välityksellä. 
Tehtävänäsi on löytää paras ja nopein ratkaisu kuhunkin esille tulleeseen ongelmaan Stadiumin sääntöjen ja käytäntöjen puitteissa. Customer Service Agent toimii Stadiumin kasvoina ja äänenä sekä myös asiakaspalautteen viestintuojana myymälöiden suuntaan Suomessa.

Sinun profiili
Intohimosi ovat ihmiset ja liiketoiminta. Olet innovatiivinen, ratkaisukeskeinen ja aktiivinen tiimipelaaja ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Nautit tiivistahtisesta työilmapiiristä ja olet hyvä priorisoimaan työtehtäviäsi. Tartut aktiivisesti ja joustavasti erilaisiin tehtäviin. Toimit aloitteentekijänä ja ongelmanratkaisijana erilaissa asiakaspalvelutilanteissa. 

Olet ehtinyt kerryttämään monipuolista kokemusta asiakaspalvelutyöstä mieluiten vähittäiskaupanalalta ja sinulla on ajan tasalla olevat IT-taidot. Sinulla on reipas ja ongelmanratkaisukeskeinen ote työhön ja hymysi ei hyydy vaikeissakaan asiakastilanteissa. Olet oma-aloitteinen ja pystyt tekemään nopeitakin ratkaisuja itsenäisesti. Haluat suoriutua sinulle annetuista tehtävistä ripeästi ja laadukkaasti. Työskentely asiakaspalvelussa edellyttää halua ja motivaatiota työskennellä tiimissä sekä kykyä katsoa myös oman toimenkuvan ulkopuolelle ja valmiutta auttaa muita. Edellytämme hakijoilta erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista. Lisäksi odotamme hakijoilta sujuvaa englannin tai ruotsin kielen taitoa (Hakemuksen voit kirjoittaa suomeksi).

Kiinnostus ihmisiin ja halu palvella on vaatimus. 

Työpaikan sijainti
Norrköping, Ruotsi

Työsuhde
Kokoaikainen & toistaiseksi voimassa oleva sopimus.
Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Hakeminen 
Tehtävään voi hakea toiminnolla "Hae työpaikkaa".
Hakuaika 31.1.2018 asti.


Mikäli sinulla on kysyttävää työtehtävästä ota yhteys Stadiumin HR Osastoon: tyo@stadium.fi 

Odotamme hakemustasi!
JOIN THE MOVEMENT

www.stadium.fi

Hakuaika päättyy: 2018-01-31