Edut Stadiumilla

Haluamme kannustaa työntekijöitämme aktiiviseen elämään!

Stadium haluaa innostaa työntekijöitämme, aktiiviseen ja terveelliseen elämään!
Tarjoamme siksi kaikille työntekijöillemme erilaisia mahdollisuuksia liikkua!

ePassi

SporttiPassi on liikuntaedun maksuväline, joka mahdollistaa tuhansien palveluntarjoajien maksut. Etua voi hyödyntää myös esim. uimahalleissa, liikuntakeskuksissa ja urheilutapahtumissa. Stadium myöntää työntekijöilleen verotonta liikuntaetua. Määrä riippuu työspomuksen tuntimääristä. Etu tarjotaan kohdistetusti liikuntaan tai kulttuuriin. Kohdistettua liikuntaetua ei voi käyttää kulttuuripalvelujen maksamiseen, mutta kulttuuriedulla voi maksaa myös liikuntaa.

Staff Challenge

Järjestämme vuosittain Staff Challenge -haasteen, joka on myymälöiden ja konttoreiden välinen kilpailu. Keväisin/kesäisin järjestettävässä tapahtumassa kaikki työntekijät keräävät tiiminä pisteitä erilaisista liikuntamuodoista esim. joogasta, pöytätenniksestä tai juoksusta. Tapahtuma nostaa yhteishenkeä, kun myymälät ja osastot kilpailevat toisiaan vastaan. Pisteitä voi kerätä yhdessä joukkueen kanssa myös urheilutapahtumissa kuten Finlandia Hiihto tai Midnight Run. Samalla kaikki kannustavat toisiaan kohti urheilullista ja terveellistä elämää.

Midnight Run

Stadium on Helsingissä järjestettävän Midnight Run - juoksutapahtuman pääsponsori, minkä ansiosta Stadiumin työntekijät voivat osallistua tapahtumaan edullisemmin. Meillä on tapahtumassa mukana kaikille osallistujillemme tarkoitettu oma VIP-teltta, jossa juoksijat kokoontuvat ennen lähtöä kannustamaan toisiaan ja valmistautumaan juoksuun.

Stadium on mukana myös useissa muissa urheilutapahtumissa niin Suomessa kuin Ruotsissakin. Stadiumilaisilla on mahdollisuus osallistua näihin tapahtumiin edullisemmin alennetuilla osallistumismaksuilla. (Tapahtumat vaihtelevat vuosittain)

Liikunta ja hyvinvointikeskukset

Stadiumilla on yhteistyökumppaneina eri liikunta ja hyvinvointikeskuksia, joista Stadiumin työntekijät saavat ajoittain tarjouksia ja edullisia vaihtoehtoja kuntoiluun.

Henkilökunta-alennus

Stadiumilaiset saavat myös myymälöistämme henkilökunta-alennusta. Haluamme kannustaa myyjiämme aktiiviseen elämään ja mahdollistaa tämän edullisemmilla urheiluvälineillä ja vaatteilla.