Kesätyö ja työharjoittelu Stadiumilla

Saamme paljon kysymyksiä koskien työharjoittelun suorittamista myymälöissämme. Tarjoamme mielellään harjoittelupaikkaa jos sellainen paikka on vapaana. Kesätyö on toinen monia kiinnostava aihe.

Kesätyö  

Yleisesti Stadiumilla pyrimme antamaan kesälomasijaisuudet osa-aikaisille työntekijöillemme. Mikäli extra työntekijöille olisi kesällä tarvetta, ilmoitamme siitä avoimen työpaikan muodossa. 

Ikäraja Stadiumin työntekijöille on pääsääntöisesti 18 vuotta. 
TET ja työharjoittelu on oiva tapa päästä tutustumaan myymälätyöskentelyyn ja usein palkkaammekin hyvillä arvosanoilla harjoittelun suorittaneita nuoria osa-aikaisiin tai kokoaikaisiin työtehtäviin harjoittelun jälkeen. Tällöin olemme myös joustavia ikärajassa ja näin ollen 16-17- vuotiaat voivat myös päästä Stadiumille myyjäksi.


Työnhaku Stadiumilla tapahtuu aina urasivujemme avoimien työpaikkojen ja  rekrytointijärjestelmämme kautta.

Sivustolla voit jättää hakemuksen avoinna olevaan työtehtävään. 
Muista liittää hakemukseesi kattavasti tietoa itsestäsi ja ansioluettelosi (CV). 

Huom. Käytämme rekrytoinneissa ajoittain persoonallisuustestiä. 
Testi on linkitetty rekrytointijärjestelmäämme.  Emme siis voi ottaa vastaan hakemuksia sähköpostilla. 

Työharjoittelu

Otamme mahdollisuuksien mukaan mielellämme työharjoittelijoita ja TET-harjoittelijoita myymälöihimme.

Käy sinua kiinnostavassa myymälässä esittäytymässä ja jättämässä hakemuksesi. Näin voit esittää samalla mahdolliset kysymykset työtehtäviä koskien ja tiedustella vapaita aikoja suoraan myymäläpäälliköltä. Toimi nopeasti. Saamme päivittäin runsaasti kyselyjä harjoittelupaikkoja koskien.

 

Jos sinulla on kysymyksiä työtehtävistä tai ongelmia rekrytointijärjestelmämme kanssa, voit olla yhteydessä meihin osoitteessa tyo@stadium.fi