High5

Kuvittele maailma, jossa kaikki elävät aktiivista elämää ja hoitavat terveyttään.

Se on maailma, jossa ihminen pitää kehoaan temppelinään ja hoitaa sitä harjoittelulla ja liikunnalla. Se on ilon ja omistautumisen maailma, jossa ihmiset viihtyvät itsensä ja muiden kanssa. Se on maailma, joka yhdistää ihmisen luontoon ja muihin kulttuureihin. Se on maailma, jossa terveydenhoito ja liikunta ovat itsestään selvä osa jokaisen ihmisen arkea. Se on Stadiumin maailma. 

HIGH 5 on Stadiumin työntekijöiden yhteisten arvojen symboli. Viisi eettistä perussääntöä, joiden avulla pohdimme tekojamme, valintojamme ja toimintaamme. Yhteisten arvojen mukaan toimiminen ei tarkoita, että meidän pitäisi olla samanlaisia joka suhteessa, vaan että meidän pitää vetää yhtä köyttä. Yhteisten arvojen ansiosta tarvitsemme vähemmän sääntöjä, päätöksentekoprosessi tulee sujuvammaksi, luottamus kasvaa ja viihtyminen ja turvallisuus lisääntyvät. Näitä arvoja käytämme jokapäiväisessä arjessa. 

SIMPLICITY

Parhaat ideat ovat aina yksinkertaisia. Se kuulostaa yksinkertaiselta. Mutta harva
asia on vaikeampaa kuin antaa yksinkertaisuuden vallita. Stadium kasvaa. Työntekijöidemme määrä kasvaa. Asioiden pitäminen yksinkertaisina on entistä tärkeämpää laajentuessamme uusille markkinoille erilaisten kulttuureiden pariin. Elämä on yksinkertaista – ihminen on monimutkainen. Kun elämme yksinkertaisesti, elämme yhteydessä omaan totuuteemme ja luotamme sydämeemme. Tiedämme, keitä olemme ja mitä edustamme. Jos luotamme siihen, pääsemme määränpäähämme. Strategiamme pitää olla yksinkertainen ja selkeä. Yksinkertaisuuden vallitessa teemme oikeita valintoja. Yksinkertaisuuden vallitessa olemme helppo valinta asiakkaalle. 

TEAM SPIRIT

Menestyksemme on tulos siitä, että tuhannet ihmiset vetävät yhtä köyttä. Tuhannet tulisielut, jotka ovat ylpeitä voidessaan sanoa pelaavansa Stadiumin joukkueessa. Joukkue asetetaan aina yksilön edelle. Meidän pitää kannustaa toisiamme uskaltamaan, jaksamaan ja jatkuvasti haastamaan itsemme. Tuemme toisiamme ylämäissä ja ajamme toisiamme takaa alamäissä. Inhimillinen pääoma on rikkautemme, jota meidän tulee hoitaa ja vahvistaa kehittämällä jokaisen yksilön parhaita puolia ja asettamalla aina oikea henkilö oikeaan tehtävään. Kokoamme parhaan joukkueen jokaiseen haasteeseen – siten pysymme mestareina. 

INNOVATION

Matkamme on parannusten loputonta etsimistä. Opimme menestyksistämme ja vastoinkäymisistämme – otamme mukaamme toimivat asiat ja hylkäämme sen, mikä kuormittaa. Organisaatiomme voi olla vieläkin tehokkaampi, tuotteemme voivat olla laadukkaampia, työntekijämme voivat parantaa osaamistaan, markkinointimme voi olla henkilökohtaisempaa. Emme ole koskaan tyytyväisiä, haluamme aina lyödä oman ennätyksemme! Kun kilpailijamme ovat tauolla, me hiomme kuntoamme seuraavaa erää varten. Säilytämme johtajan paikan ja etumatkan kilpailijoihimme jatkuvalla kehittymisellä. 

PASSION

Palamme halusta luoda aktiivisen, hauskan ja terveellisen elämän edellytykset ihan kaikille.
Voimakastahtoinen ihminen saa asiat tapahtumaan, niin työpaikan arjessa
kuin urheilukentillä ja liikunta-areenoilla. Stadiumissa arvostetaan tahtoa ja oikeaa asennetta enemmän kuin muodollisia ansioita. Missiomme eli aktiivisen, hauskan
ja terveellisen elämän tarjoaminen kaikille edellyttää jatkuvaa liikettä joka tasolla. Jos pysähdymme kehityksessämme, jos olemme liian mukavuudenhaluisia
haastamaan tai jos menetämme intohimomme, emme koskaan saavuta tavoitteitamme.
Tahto onkin tärkein työkalumme menestyksen takaamisessa.

ENERGY

Stadium syntyi yhden miehen palavasta energiasta ja halusta olla paras. Energia on kaiken alku ja kaiken elämän edellytys. Tuo energia on meissä kaikissa virtaava voima, jota kutsumme Stadiumin sieluksi ja joka sitoo meidät yhteen. Se leimaa kaikkea toimintaamme päivittäisten haasteiden parissa. Se on energiaa, jota etsimme rekrytoitavista työntekijöistä – energiaa, joka nostaa meidät jatkuvasti uusille tasoille. Aktivoimme asiakkaamme energialla. Energia erottaa meidät kilpailijoistamme.