Re:activate

Pohjoismaiden suurimpiin kuuluvana urheiluketjuna meillä on vastuu siitä, että myymämme tuotteet valmistetaan inhimillisissä olosuhteissa ja sisältävät materiaaleja, jotka sopivat hyvin yhteen kestävän yhteiskunnan kanssa. Koska Stadium on urheiluun suuntautunut yritys, on helppo tehdä rinnastuksia urheilun maailmaan: haluamme noudattaa sääntöjä ja pelata puhdasta peliä. 

Visiomme on aktivoida maailma – tänään ja huomenna. Sen vuoksi haluamme edistää aktiivisesti kestävämpää maailmaa. Toimimalla sosiaalisesti, taloudellisesti ja ympäristöllisesti järkevällä tavalla edistämme tervettä elämäntapaa nyt ja tulevaisuudessa.

Kierrätä vanhat vaatteesi ja urheiluvälineesi

Re:activate on kampanja, jossa Stadium auttaa Human Bridge -järjestöä keräämään asiakkaidemme käytettyjä vaatteita ja varusteita järjestön keräyslaatikoihin myymälöissämme. Human Bridge toimittaa tuotteet apua tarvitseville ihmisille maailman köyhimpiin maihin.

Mielestämme liikunta on ihmisoikeus asuinpaikasta tai taloudellisesta ja sosiaalisesta tilanteesta riippumatta. Siksi haluamme suosia entistä aktiivisempaa, kestävämpää ja oikeudenmukaisempaa maailmaa. Yksi osa työtä on tämä Human Bridgen kanssa tehtävä yhteistyö, jonka puitteissa annamme asiakkaidemme kanssa vanhoille tuotteille uuden elämän.

Konsepti on yksinkertainen – voit lahjoittaa tarpeettomat kengät, laukut, vaatteet ja urheiluvälineet hyväntekeväisyyteen käymällä myymälässämme. Näin vanhat urheiluväliseeni päätyvät käyttöön siellä, missä niitä eniten tarvitaan! Mikäli tuote ei ole siinä kunnossa, että sen voisi luovuttaa jatkokäyttöön, laitetaan tuotteet kierrätykseen. Näin annat toiselle ihmiselle mahdollisuuden parempaan elämään ja autat samalla säästämään maapallon resursseja hyödyntämällä ja pidentämällä jo valmistettujen tuotteiden elinikää.

Stadium ja Human Bridge ovat tehneet pitkään antoisaa yhteistyötä. Aiemmissa hankkeissa Human Bridge on kerännyt myymälöissämme yli 150 000 takkia, tennaria ja jalkapallokenkää, jotka on jaettu niitä tarvitseville esimerkiksi Romaniaan, Irakiin, Syyriaan ja Etelä-Afrikkaan.

Pienellä panostuksellasi voi olla ratkaiseva merkitys ihmiselle, jolle lahjoitus tulee todelliseen tarpeeseen.

Meille Stadiumilla re:activate-kampanja on itsestäänselvyys. Tiedämme, että vaatteita ja urheiluvarusteita voi lojua käyttämättöminä ullakoilla ja vaatekomeroissa. Niitä voi jopa joutua kaatopaikoille. Yhdessä asiakkaidemme kanssa voimme huolehtia, että ne päätyvät käyttöön siellä, missä niitä todella tarvitaan. Bonuksena re:activate säästää ympäristöä, mikä hyödyttää meitä kaikkia.” Gustaf Öhrn, Stadiumin toimitusjohtaja

Human Bridge on Läkarmissionen- ja Erikshjälpen-järjestöjen yhteistoimintaa. Järjestö toteuttaa vuosittain hankkeita, joiden puitteissa toimitetaan aineellista avustusta noin 30 maahan. Useimmat näistä maista sijaitsevat Afrikassa tai Itä-Euroopassa, mutta vastaanottajien joukossa on myös kohteita Aasiassa ja Etelä-Amerikassa.

Stadium tekee parhaillaan yhteistyötä Asicsin ja suomalaisen LiiKe Ry:n kanssa Tansaniassa. Olemme yhdessä keränneet yli 2640 paria jouksukenkiä paikallisille kouluille, joilla ei itsellään ole varoja hankkia urheliuvälineitä. Keräyksestä, yhteistyöstämme ja LiiKe Ry:n toiminnasta voi lukea lisää heidän Fabebook sivuilta. https://www.facebook.com/LiiKe-Sports-Development-143725319003731/timeline/ 

Tuo vanhat urheiluvälineesi ja vaatteesi kierrätykseen ensikerralla kun vierailet myymälässämme!

Join the Movement