Haluatko tietää miltä myyjän arki näyttää myymälöissämme?

Myyjänä Stadium Revontulessa Rovaniemellä.

Aloitin Stadiumilla lokakuussa 2012. Ennen uuteen myymälään siirtymistä kävin läpi myyjän perehdytyksen Zeppelinin Stadiumissa, josta siirryin marraskuussa 2012 uuteen Stadium Revontuleen Rovaniemelle.

Pääsyynä minulle, miksi hain töihin Stadiumille oli se, että olen erittäin kiinnostunut myynnistä ja asiakaspalvelusta. Myös aktiivisen elämäntyylin omaavana ihmisenä näin itselleni sopivaksi urheiluvälinemyyjän ammatin ja en ole valintaani katunut. Myös Stadiumin tavoitteet, arvot ja periaatteet sopivat yhteen omieni kanssa.

Työskentelen osastovastaavana, joten tehtäviini kuulu myyjän rutiinien ja asiakaspalvelun lisäksi, huolehtia oman osastoni siisteydestä, tuotevalikoimasta ja tuotteiden esillepanosta. Peruspäivä alkaa varastosta tavaroiden järjestelystä ja tavarantäytöstä ja jatkuu myymälän avaudutta asiakaspalvelulla. Jos olen iltavuorossa, menee työpäiväni kokonaisuudessaan asiakkaita palvellen.

Viihdyn Stadiumilla todella hyvin mukavan ja rennon ilmapiirin ansiosta sekä aivan ehdottomana ykkösenä on mahtava työporukka jonka kanssa saan työskennellä! Yhdessä teemme parhaamme joka päivä! Parasta työssä on että yksikään päivä ei ole samanlainen. Meillä on loistava työilmapiiri!

Kiinnostuitko myyjän työstä Stadiumilla?
Tarkista välilehdeltä "Avoimet työpaikat" olisiko Stadiumilla juuri sinulle sopiva paikka avoinna. 

Voit myös rekisteröidä CV:si tai hakea avoimella hakemuksella töihin Stadiumille.

 

Olisiko täällä unelmatyöni?

Stadiumin avoimet työpaikat löytyvät täältä - Hae jo tänään!

Join the movement

Nautitko sinäkin aktiivisesta elämäntavasta? Meillä Stadiumilla työskentelee joukkuepelaajia, joiden intohimo on myynti, urheilu ja urheilumuoti. Energia, rohkeus ja joukkuehenki ovat osa kulmakivistä, joiden avulla pieni, ruotsalainen perheyritys on kasvanut Pohjoismaiden johtavaksi urheiluketjuksi. Kilpailuhenki ja intohimo vaikuttavat kaikkeen tekemiseemme ja missiomme on inspiroida ihmisiä aktiiviseen elämään.
Join the movement.