Myymäläpäällikkö

Antsu on Ison Omenan myymäläpäällikkö. Yrityskulttuuri on tärkeä syy miksi hän viihtyy Stadiumilla. Myymäläpäällikkön työssä hän kokee tärkeäksi henkilökunnan kehittymisen jokapäiväisessä toiminnassa.

Olen aloittanut Stadiumilla vuonna 2001. Silloin aloitin osa-aikaisena kun Iso Omena avattiin. Keväällä 2002 aloitin työharjoittelijana kenkäosastolla. Sitten siirryn Team-osaston vastaavaksi. Siitä tie johti tiimivetäjäksi ja myymäläpäällikkönä aloitin syyskuussa 2006 kun siirryin avaamaan Sellon uutta liikettä.

Normaalipäivänä olen noin puolet ajasta myymälässä vuoronvetäjänä ja yhtenä työntekijänä myymässä, palvelemassa asiakkaita sekä purkamassa kuormaa. Toinen puolikas menee Team Sales myyjien, juoksevien asioiden hoitamisessa sekä keskustellen työntekijöidemme kanssa.

Yrityskulttuuri on suurin asia miksi viihdyn Stadiumilla. Täällä on yhteenkuuluvuuden tunne ja meillä on avoin ilmapiiri, jossa kuunnellaan ja jossa saa sanoa mielipiteensä. Parasta töissäni on ehdottomasti ihmiset: työntekijät ja etenkin asiakkaat. Onnistumiset ovat myös tärkeitä. Niitä voi saada numeroiden kautta, mutta etenkin onnistumiset päivittäisessä toiminnassa henkilökunnan kanssa ja henkilökunnan kehittyminen heidän omassa roolissaan ovat parhaita.

Energiaa työpäivään saan jälleen kerran ihmisistä. Sekä asiakkaat että oma henkilökunta tuo energiaa. Se teamspirit, joka huokuu omassa myymälässä ja koko yrityksen toiminnassa on jotain todella erityistä. Joukkueena voitetaan ja joukkueena hävitään.