Visualisti - Visual Sales Leader

Silja on töissä visualistina Stadium Jyväskylässä. Työkuvan monipuolisuus on hänelle tärkeää. Energiaa hän saa työkavereista ja asiakkaiden positiivisista kommenteista.

Aloitin urani Stadiumilla 3 vuotta sitten. Jyväskylään perustettiin silloin uusi Stadium, ja olin myymälämme Visual Merchandiser. Myymälä on pysynyt samana, nimike vain on vaihtunut Visual Sales Leaderiksi.

Tyypillistä työpäivää on vaikea kuvailla, koska työnkuva on niin monipuolinen! Päävastuuni on myymälämme visuaalinen ilme. Käytännössä se tarkoittaa, että huolehdin kouluttamalla ja opastamalla, että kaikki työntekijämme noudattavat Stadiumin konseptin mukaista esillepanoa. Pienempiin palasiin eriteltynä siihen kuuluu sesonkisuunnittelu, kampanjoiden ja aktiviteettien suunnittelu ja toteuttaminen, osastomuutokset ja -freesaukset. Työni on jatkuvaa kommunikointia myymäläpäällikön, varaston, tiiminvetäjän, osastovastaavien ja myyjien kanssa. Yhteistyöllä varmistetaan että myymälä on ajankohtainen ja inspiroiva. Haluamme, että asiakkaan on helppo löytää etsimänsä tuote ja jotain extraa sen lisäksi.

Olen viihtynyt Stadiumilla siitä asti kun aloitin! Työn monipuolisuus ja päivien erilaisuus saavat minut tulemaan päivästä toiseen työpaikalle hymyssä suin. Tykkään siitä, että samaan aikaan on monta rautaa tulessa. Samaan aikaan pitää olla ajatukset tulevissa kampanjoissa ja osastomuutoksissa, sekä tässä hetkessä. Omassa myymälässä työskentelemisen lisäksi olen päässyt uusien myymälöiden avauksiin mukaan. On ollut hienoa huomata, että ihan sama missä päin Suomea rakennetaan uutta myymälää, rakentajasupportit ja uudet työntekijät ovat huikeita tyyppejä! Työkaverit Stadiumilla ovatkin yksi energiaa antava voima. Avauksista saa myös valtavasti uusia ideoita omaan myymälään. Toinen energian tuoja ovat asiakkaiden kommentit. On mahtavaa kuulla kun asiakkaat juttelevat keskenään, että: "onpas kivan näköinen myymälä, tekisi mieli ostaa vaikka mitä"!