Työskentely pääkonttorilla Norrköpingissa

Konsernin pääkonttori sijaitsee Norrköpingissä, josta Stadiumin matka kerran alkoi. Se on energinen työpaikka, jossa yrityksen kulttuuri ja arvot tuntuvat ilmapiirissä. Pääkonttorissa työskentelee noin 250 henkilöä Stadiumin visio tähtäimessään: ihmisten innostaminen aktiiviseen elämään.

Pääkonttorilla työskennellään sporttisessa ja nuorekkaassa ympäristössä konsernin kehittämiseksi ja urheilukaupan haastamiseksi. Samalla luodaan parhaat edellytykset myymälöiden työntekijöille inspiroida yhä useampia ihmisiä liikkumaan. Monet pääkonttorin työntekijöistä ovat olleet pitkään yrityksessämme ja ymmärtävät myymälätyötä, mikä lisää sekä sitoutumista että asiantuntemusta useilla alueilla. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat kasvaa ja kehittyä konsernin sisällä sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti.

Pääkonttorin suurimmat osastot ovat sisäänosto, myynti ja markkinointi. Yhdessä ne vastaavat koko tuotantoketjusta aina ideavalikoimasta, sekä omista että sisään ostetuista tuotteista, kampanjointiin ja markkinointiin kaikissa kanavissamme. Muita isoja osastoja pääkonttorilla ovat logistiikka, HR, talous, IT, hallinto ja uudet myymälät. Pääkonttorilla toimii myös Stadium Sports Camp, joka on konsernin sisäinen oma yhtiö.

Intohimomme aktiiviseen elämään näkyy luonnollisesti myös omassa arjessamme. Pääkonttorilla tarjoamme treenimahdollisuuksia yhteisellä areenallamme esimerkiksi seuraavissa lajeissa: BodyPump, CrossFit, Box, Zumba, salibandy, sulkapallo ja pöytätennis. Harjoitella voi myös kuntosalillamme tai juoksulenkillä kollegan kanssa. Mahdollisuus harjoitteluun on meille tärkeää. Isojen kokous- tai koulutustapahtumien yhteydessä yhteinen aktiviteetti on itsestään selvä osa agendaa!

Jos sinua kiinnostaa mahdollisuus työskennellä Ruotsissa, joko Stadium myymälässä tai pääkonttorilla Norrköpingissa, voit käydä katsomassa avoimet työpaikat sivuilta http://karriar.stadium.se