Stadium Outlet

Stadium Outlet
Stadium Outlet

Stadium Groupin uusin ja nopeimmin kasvava konsepti on Stadium Outlet.
Outlet myymälämme ovat yksinkertaisesti ja näyttävästi sisustettuja ja tarjoavat laajan valikoiman merkkituotteita 40-70% alennuksella alkuperäisistä hinnoista.

Stadium Outlet on osa Stadium Groupia, johon kuuluu erilaisa konseptimyymälöitä
Stadium
Stadium Ski
Stadium Pulse (Tukholma)
Stadium +Plus
Stadium Outlet

Työskentely Stadium Outletissa

Myymälämme henkilökunta koostuu myymäläpääliköstä ja myyjistä. Myymäläpäällikkö on vastuussa henkilökunnasta, myymälän toiminnasta ja tuloksesta. Tässä roolissa myymäläpäälliköllämme on oltava kyky kehittää toimintaa ja tehdä kauppaa. Hänellä täytyy myös olla tahtoa valmentaa ja ohjata tiimiä kohti yhteisiä tavoitteita.

Myyjillämme on vastuu koko myymälästä tavaran purusta, tavaran paikoilleen asettelusta aina kassalle unohtamatta asiakaspalvelua.
Myymälät ovat kiireisiä ja työ on nopeatempoista. Tuotteiden sijoittelu ja nopea tavaravirta ovat myymälän tärkeimpiä fokuksia. Outletissa tulee olla helppoa tehdä ostoksia! Kaikilla myyjillä on vapaus ja vastuu olla luovia työssään, mikä tekee työstä mielekästä. Vaikka Outlet on konsepti myymälä, meillä ei ole vaatimusta että kaikkien myymälöiden tulisi olla saman näköisiä. Kunkin myymälän henkilökunta ovat oman alansa experttejä ja tietävän miltä oman myymälän tulisi näyttää ja mitkä tuotteet myyvät juuri heillä parhaiten. Me luotamme heihin!

Outletin myyjät ovat avoimia ja uteliaita. Heillä on kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon ja he toimivat loistavasti tiimissä ja tiimin hyväksi.
Outletissa työ painottuu tavaran kiertoon ja kassapalveluun. 
Pidätkö haasteista, erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja uusista mahdollisuuksista?

Jos vastasit kyllä, siinä tapauksessa Stadium Outlet voisi sopia juuri sinulle!
Tarkista avoimet työpaikkamme jo tänään!

Outletin tuotevalikoimiin voit tutustua vaikka heti nettikaupassa www.stadiumoutlet.fi
Outlet myymälöiden valikoimat vaihtelevat myymälöittäin ja kaikki tuotteet eivät löydy nettikaupasta.