Stadium Ski Levi

Suomen ensimmäinen Stadium Ski konseptin myymälä Leville!

Rinteessä vietetyt päivät eivät koskaan ole olleet näin miellyttäviä!

Piipahda Ski myymälässämme hakemassa oikeat varusteet mäkeen ja maastoon!

Stadium-ketju laajentaa tarjontaa tuomalla ensimmäisen Stadium Ski -myymälän Suomeen. Leville avattu myymälä tarjoaa laajan valikoiman tuotteita aktiivisesta elämäntyylistä ja varsinkin laskettelusta kiinnostuneelle yleisölle.

Ruotsissa jo menestyksekkääksi osoittautuneessa konseptissa kuluttajille tarjotaan lasketteluun liittyvää tietoa, varusteita sekä paljon inspiraatiota.

– Stadium Ski on saanut erittäin hyvän vastaanoton Ruotsissa, minkä johdosta tuntuu mahtavalta avata ensimmäinen myymälä myös Suomeen. Panostuksemme tarkoituksena on täydentää Levin jo valmiiksi monipuolista tarjontaa. Aktiivisesta elämästä nauttivat ihmiset ja perheet saavat nyt hyvän hintaisia ja moneen aktiviteettiin sopivia tuotteita, kertoo Stadiumin Suomen maajohtaja Jaakko Soini.

Talvikauden aikana kuluttajat voivat kokeilla suksia ja lumilautoja maksutta ennen ostopäätöstä Levin tuntureilla. Stadium Ski:stä löytyy talvella myös laaja valikoima lautailu- ja lasketteluvarusteita, kuten takkeja, housuja, hanskoja, monoja, suksia, lumilautoja ja kypäröitä – kaikki tarvittava aktiivista elämää ajatellen. Kesällä valikoima keskittyy ulkoiluvaatteisiin ja -varusteisiin sekä polkupyöräilyyn.

Stadium Ski on avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 9:30–19:00 koko talvikauden ajan. Kesällä ja hiljaisempina aikoina myymälän aukioloajat ovat klo 10:00–17:00. Tarkemmat aukioloajat voi tarkistaa sivuilta: www.stadium.fi myymälästä. Myymälämme tarjoaa koko perheelle urheiluvälineitä- ja vaatteita parhaaseen hintaan. Stadium Ski -liikkeitä on Ruotsissa Åressa ja Sälenin tunturialueen Lindvallen-hiihtokeskuksessa.

Stadium Ski sijaitsee Sirkan kylässä Levillä ja avautuu torstaina 15. lokakuuta klo 10:00. Myymälän osoite on Torikuja 5, 99130 Levi.

Tervetuloa tutustumaan!

Nettikaupan www.stadium.fi koko valikoima on luonnollisesti myös asiakkaidemme käytettävissä ja tuotteita saa tilata ilmaiseksi myös Ski myymäläämme.

Mikäli etsit töitä talvikaudelle tai olet kiinnostunut osa-aikaisen myyjän tehtävistä voit piipahtaa liikkeessämme keskustelemassa myymäläpäällikkömme kanssa työtilanteesta. Kokoaikaisten myyjien osalta tiimi uuteen myymälään on valittu.

Tervetuloa tutustumaan Pohjoismaiden aktiivisimpaan urheiluvälinemyymälään!