Työ maakonttoreilla

Suomen maakonttori sijaitsee Espoossa. Konttori on Suomen myymälöiden palvelupiste – ainoa tehtävämme on tukea myymälöitä. Autamme myymälöitä kaikessa tuotevalikoimasta henkilöstöhallintaan, jotta myymälähenkilökunta saisi parhaat eväät kohdatakseen asiakkaan ja palvellakseen häntä mahdollisimman hyvin.

Vastaamme Suomessa Stadium Finlandin toiminnasta, kannattavuudesta ja kehityksestä, samalla tavalla kuin Ruotsissa ja Saksassa tehdään. Työryhmämme on pieni, jotta olisimme mahdollisimman lähellä myymälöitä ja heidän arkeaan. Tahti on kova. Pyrimme ymmärtämään myymälöiden tarpeita, jotta voimme välittää kysymykset ja toiveet myymälöistä edelleen palvelukonttoriin Ruotsissa. 

Meillä viihtyminen edellyttää, että pitää vähittäiskaupasta, myymälätoiminnasta, nopeista muutoksista ja että pystyy tarttumaan myös oman vastuualueen ulkopuolisiin asioihin. Team Spirit ja Energy ovat tärkeimmät onnistumisen edellytykset. Suomen tiimin kapteenina toimii Country Manager Jaakko Soini.

Stadiumin Ruotsin maakonttori Tukholmassa on ruotsalaisten myymälöidemme solmukohta, jossa kaikki osastot ovat edustettuina. Täällä työskentelee eri alojen asiantuntijoita, joiden osaamisalueita ovat esimerkiksi valikoima, henkilöstöasiat, myynti ja markkinointi. Meitä ei ole kovin monta, ryhmä on tiivis, joten saamme monista osista näkemyksen, joka muodostaa kokonaisuuden. Tehtävämme on esimerkiksi tukea myymälöitä käytännön asioissa sekä kuunnella että ymmärtää myymälän tarpeita, voidaksemme välittää kysymykset edelleen Norrköpingissä toimivaan koko Stadiumin palvelukonttoriin. Toimimme myymälöiden lähellä kaikilla alueilla ja olemme päivittäin yhteydessä myymälävastaaviin. Työskentelemme niin lähellä kauppaa kuin mahdollista työskentelemättä myymälässä. Meillä viihtyminen edellyttää, että pitää vähittäiskaupasta, myymälätoiminnasta, nopeista muutoksista ja palvelemisesta. Konttoriimme kuuluvat myös aluepäällikkömme, ja joukkueemme kapteeni on Ruotsin Country Manager Daniel Löfkvist.

Stadium Saksan maakonttori sijaitsee Hampurissa. Täällä työskentelevät Country Manager, Country Visual Merch, Sales Controller ja HR Manager.
Saksan maakonttori on energinen työpaikka, jossa kaikki työskentelevät Stadiumin vision, arvojen, tulostavoitteiden ja tavoitteiden toteuttamiseksi ja saavuttamiseksi, jotta työntekijät olisivat tyytyväisiä. Saksan maakonttorissa vastaamme Stadium Germanyn toiminnasta, kannattavuudesta ja kehityksestä. Toimimme muun muassa strategisten tavoitteiden parissa, varmistamme oikean markkinoinnin ja viestinnän. Varmistamme oikean valikoiman ja tuotteet myymälöissämme sekä rekrytoimme ja kehitämme työntekijöitä.

Lyhyesti sanottuna työskentelemme antaaksemme myymälöillemme parhaat edellytykset asiakkaiden palvelemiseen samalla, kun pyrimme saavuttamaan tavoitteemme ja visiomme: innostamaan ihmisiä aktiiviseen elämään!