Work @ Stadium

The Stadium Way – työskentely Stadiumilla

Uskomme, että nykyisten lahjakkuuksien tulee olla mukana muovaamassa tulevaisuuden tähtijoukkuetta Stadiumilla. Meillä on paljon mahdollisuuksia ensiaskeleisiin sekä opiskelun aikana että sen jälkeen. Halusitpa sitten työskennellä opiskeluiden ohessa tai tehdä työharjoittelun, haluamme mukaan sinut, jolla on energiaa ja intohimoa ja joka haluaa haastaa ja vaikuttaa tulevaisuuteemme.

Meidän DNA

Stadium kasvaa jatkuvasti, mutta myymälöiden, maiden ja konseptien määrästä riippumatta haluamme, että meitä pidetään yhtenä Stadiumina. Siksi Stadiumilla on viisi arvoa, joita kutsumme nimellä HIGH5. Ne yhdistävät meitä ja auttavat meitä keskittymään oikeisiin asioihin päivittäisessä työssämme.

Intohimo

Palamme halusta luoda aktiivisen, hauskan ja terveellisen elämän edellytykset ihan kaikille. Haluamme tehdä sen kestävällä tavalla. Meidän tapaamme myös ympäristömme on oltava tasapainossa.

Yksinkertaisuus

Käytämme tervettä järkeä, viestimme selkeästi ja vältämme monimutkaisuutta. Valitsemalla yksinkertaisia ja tarkoituksenmukaisia ratkaisuja tehokkuutemme ja tuloksemme paranevat.

Energia

Oikea asenne ja tahdonvoima synnyttävät iloa ja energiaa. Energia luo menestystä. Energia saa meidät ylittämään itsemme ja voittamaan asiakkaiden sydämet.

Joukkuehenki

Ajattelemme kuin joukkue, työskentelemme kuin joukkue ja autamme toisiamme kuin joukkue. Kunnioitamme ja hyödynnämme toistemme erilaisuutta. Pelaamme reilua peliä ja opimme toisiltamme.

Innovointi

Olemme vakuuttuneita siitä, että parantamisen varaa on aina. Jatkuvalla kehityksellä ja innovoinnilla varmistamme laadun, toimivuuden ja trendikkyyden ja edistämme kestävää kehitystä.

Opastamme sinut perille:

Hakemuksesi

Kun olet löytänyt työn, jota haluat hakea, täytä työpaikkailmoituksen hakulomake. Kun lähetät hakemuksesi, täytä yhteystiedot ja liitä mukaan ansioluettelo sekä vastaa hakemaasi työpaikkaan liittyviin valintakysymyksiin. Valintakysymyksiin voi joissakin tapauksissa vastata sekä teksti- että videomuodossa. Kun olet hakenut työpaikkaa, saat meiltä vahvistussähköpostin.

Testit

Rekrytointiprosessin ensimmäisenä vaiheena kaikki hakijat saavat tehdä persoonallisuustestimme. Joissakin tehtävissä käytämme myös logiikkatestejä. Stadiumin käyttämät testit antavat kuvan siitä, kuinka toimit työelämässä ja mittaavat tulevaa potentiaaliasi työnhakijana.

Haastattelu

Rekrytointiprosessin seuraava vaihe on yksi tai useampi haastattelu. Haastatteluja voi olla useita ja erilaisia hakemasi työtehtävän mukaan. Haastattelut voivat olla puhelinhaastatteluja, videohaastatteluja, digitaalisia haastatteluja ja/tai haastatteluja paikan päällä. Haastattelukutsun yhteydessä otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Suositukset

Rekrytointiprosessimme viimeinen vaihe on suositusten tarkistaminen. Otamme yhteyttä 1–2 suosittelijaan, joiden tulee mielellään olla esihenkilön asemassa. Jos tämä on ensimmäinen hakemasi työpaikka, voit valita suosittelijaksi liikunnanohjaajan tai opettajan. Johtotehtävien ja tiettyjen palvelukonttorimme tehtävien osalta teemme myös taustatarkastuksen.

Työsuhde

Kun rekrytointiprosessi on valmis, saat sähköisen Tervetuloa-paketin sekä myöhemmin työsopimuksen ja kaikki tarvittavat tiedot ennen aloitusta. Tervetuloa Stadiumille!

Palaute

Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun jatkuvasti rekrytointiprosessin aikana. Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihimme sähköpostitse ja ilmoitamme, eteneekö rekrytointiprosessi hakijan osalta. Jos olet käynyt meillä haastattelussa, saat palautteen puhelimitse.

Vastuullisuustyö

Millaista on Stadiumin vastuullisuustyö? Visiomme on aktivoida maailmaa – tänään ja huomenna.

Työskentely Stadiumilla

Haluatko tietää lisää siitä, millaista Stadiumilla on työskennellä?

Terveisiä Leviltä 👋🏼 Ensi lumi on saapunut maahan ja Stadium Ski Levin ovet ovat taas auki! Me ollaan valmiita tulevaan talveen, oletteko te? 🤩

📹: Kim Wikberg
Näin me Stadiumilla elämme visiomme mukaista aktiivista elämää 🏃🏼 Osallistuimme lauantaina Midnight Runiin yhteisvoimin! Mikä ilon ja energian määrä tässä porukassa onkaan! 🤩

#jointhemovement #midnightrun
Haluatko aktivoida maailmaa? Meidän myymälöistämme löytyy parhaillaan monta avoinna olevaa työpaikkaa. Oletko sinä tai joku tuttusi meidän seuraava tähtipelaaja? Join the movement 📲 ura.stadium.fi
Why Stadium? 

👋Intohimoinen joukkue & sitoutuneet työkaverit - Stadiumin työntekijät ovat he, jotka luovat energian ja kulttuurin, joka erottaa meidät joukosta. Yhdessä olemme joukkue, jossa kaikilla on yhtä tärkeä merkitys niin tuloksiimme kuin kehitykseemme. Osana Stadiumia olet osa joukkuettamme ja voimme taata, että työkaverisi jakavat saman intohimon aktiivisesta elämäntyylistä. 

🫂Kestävä kehitys arjessa - Visiomme on aktivoida maailmaa - tänään ja huomenna. Siksi haluamme aktiivisesti tehdä parhaamme kestävämmän maailman puolesta. Aina yksinkertaisesta treenistä unelmaan kestävästä planeetasta. Työntekijämme ovat meidän tärkein voimavaramme. Meillä on avoin ja huomioiva työilmapiiri, jolle on ominaista ilo, kunnioitus ja yhteistyö! 

💯Kehitykseen kannustaminen - Meillä tulet osaksi inspiroivaa työilmapiiriä, jossa voit kasvaa ihmisenä yhdessä organisaation kanssa. Luomme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia, jotta voit kehittää taitojasi sekä ammatillisesti että ihmisenä. Jos olet utelias näkemään, kuinka pitkälle voit kehittyä, olet oikealla tiellä! Stadiumilla saat tilaa kehittyä ja ympäristön, jossa haastamme toinen toisiamme. 
 
✅Henkilökunta-alennus ja tarjouksia aktiiviseen elämään - Stadiumilla saat elää visiotamme aktiivisesta elämästä, mikä tarkoittaa, että kannustamme työntekijöitämme ja luomme mahdollisuuksia fyysiseen toimintaan sekä työssä että vapaa-ajalla. Tämä toteutuu esimerkiksi  järjestämällä aktiivisia kokouksia, osallistumalla kilpailuihin eri myymälöiden kesken ja keksimällä spontaaneja aktiviteetteja. Se on mielestämme hauskaa! Saat myös tietysti henkilökunta-alennusta. 
 
🏆Yhteisiä ja aktiivisia tapahtumia - Joukkuehenki on hyvän yhteenkuuluvuuden perusta.  Ajattelemme joukkueena ja tuemme toisiamme, pelaamme reilua peliä ja opimme toisiltamme. Ryhmähengen vahvistamiseksi voit osallistua henkilöstön inspiroiviin haasteisiin ja aktiviteetteihin yhdessä myymälän kanssa. Juhlimme myös aina yhdessä onnistumisia!
STADIUM ISO OMENAN TIIMI TOIVOTTAA KAIKILLE AURINKOISTA KESÄÄ! 😎 Tiimi haluaa inspiroida asukokonaisuuksilla kesään! ☀️Mikä on sinun lempparisi?
Oletko jo ehtinyt tutustua uusimpaan vastuullisuusraporttiimme? Tässä esittelemme lukuja raportistamme. Näistä olemme erityisen ylpeitä! 💚
Stadium Mikkeli toivottaa kaikille hyvää juhannusta! ❤️🌸
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
En ole aiemmin työskennellyt myymälässä. Kuinka tärkeää on aikaisempi kokemus myymälätyöskentelystä?

Meille on tärkeintä reipas asenne, joustavuus ja halu oppia uutta! Tämä on tärkeämpää kuin aiempi kokemus. Viihtyäksesi Stadiumilla, sinun täytyy pitää ihmisistä, myymisestä sekä innostua tavoitteiden saavuttamisesta. Jos sinulla on oikea asenne, pidät asiakaspalvelusta ja haluat innostaa muita aktiiviseen elämään, viihdyt todennäköisesti Stadiumilla erittäin hyvin. Sinun ei tarvitse tietää kaikkea tuotteista tai myymälän käytännöistä, mutta sinun pitää olla utelias, sitoutunut ja halukas oppimaan uutta. Olet oma-aloitteinen, haluat jakaa energiaa ja vaalia ryhmähenkeä. Haluat kehittää ja kehittyä. Jos tehtävässä vaaditaan erityistä koulutusta tai aiempaa työkokemusta, kerromme siitä selkeästi ilmoituksessa.

Mitä tapahtuu, kun olen hakenut paikkaa?

Löydät koko rekrytointiprosessin kohdasta Työskentely Stadiumilla. Kun olet hakenut avointa paikkaa, saat sähköpostiisi vahvistuksen, että olemme vastaanottaneet hakemuksesi. Käytämme osassa paikoistamme tehtävään mukautettuja testejä. Testikutsu lähetetään sähköpostiosoitteeseesi heti, kun olet hakenut avointa paikkaa. Pidä postilaatikkoasi silmällä! Yleensä valintatyö alkaa hakuaikana ja hakuajan päätyttyä aloitamme hakijoiden kutsumisen haastatteluihin. Palaamme kaikille hakijoille rekrytointiprosessin etenemisestä joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Miten testejä käytetään Stadiumilla ja mihin tarkoitukseen?

Stadium käyttää testejä täydentämään muita työkaluja rekrytoinnin yhteydessä (haastattelut, referenssit jne.). Stadiumin käyttämät testit antavat kuvan siitä, miten toimit työelämässä. Käytämme vain laatuvarmennettuja testejä, jotka ovat tutkimuspohjaisia ja luotettavia. Stadiumille on tärkeää suojata henkilön yksityisyyttä. Siksi testituloksia käsitellään aina luottamuksellisesti ja kaikki Stadiumin työntekijät, jotka käsittelevät testituloksia, ovat koulutettu työkalun käyttöön.

Kuinka kauan testitulokseni säilyy ja miksi se tallennetaan?

Testituloksesi säilytetään yhteistyökumppanimme tietokannassa enintään 12 kuukauden ajan testin suorittamisen jälkeen. Tämän tarkoituksena on, että sinun ei tarvitse suorittaa testiä uudelleen, jos haet meiltä useita työpaikkoja tänä aikana. Jos et halua säilyttää testitulostasi tietokannassamme testipalveluntarjoajien kanssa nykyisen rekrytointiprosessin jälkeen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen tyo@stadium.fi

Mitä etuja Stadiumilla on?

Stadiumilla pääset elämään visiota aktiivisesta elämästä, mikä tarkoittaa, että kannustamme liikkumiseen työssä ja sen ulkopuolella. Saat henkilökunta-alennuksen myymälöissämme sekä muita tarjouksia esimerkiksi yhteistyökumppaniemme tapahtumiin.

Onko myymälässa työskentelylle ikärajaa?

Myymälässä työskentelevän henkilön tulisi olla vähintään 16-vuotias, kuitenkin pääsääntöisesti palkkaamme täysikäisiä eli 18 vuotta täyttäneitä työntekijöitä. Tämä johtuu nuoria työntekijöitä koskevista erityissäännöistä työpaikoilla.

Työharjoitteluun ja TET:iin otamme mielellämme myös nuorempia reippaita työntekijöitä. TET ja työharjoitteluhakemuksen voi viedä suoraan siihen myymälään, jossa haluaisi suorittaa harjoittelun.

Tällä hetkellä ei ole avoimena minulle sopivia paikkoja, mutta haluaisin kuitenkin lähettää teille CV:ni. Miten toimin?

Luemme pääsääntöisesti vain hakemuksia ja ansioluetteloita, jotka on kohdistettu tiettyihin avoimiin työpaikkoihin. Aina kun myymälässämme aukeaa avoin työtehtävä, ilmoitamme siitä täällä urasivuilla kohdassa ”Avoimet työpaikat”. Muina aikoina emme palkkaa uusia työntekijöitä. Suosittelemme, että aktivoit työpaikkavahdin, jonka löydät Avoimien työpaikkojen kohdalta klikkaamalla linkkiä ”Tilaa työpaikkavahti”. Järjestelmä lähettää sinulle tällöin sähköposti-ilmoituksen aina, kun avaamme haun.

Designed & Powered by Jobylon